WERKWIJZE

Uniek concept

Als content creator gebruik ik geen afbeeldingen uit een openbare beeldbank, maar maak ik zélf foto's van het product of de dienst waar het om gaat. De foto's voeg ik samen met een ontwerp op maat, waarmee ik een eindproduct creëer dat volledig past bij jou als persoon en bij dat waar jij of jouw bedrijf voor staat.

De combinatie van fotografie en grafische vormgeving maken dat ik uniek reclamemateriaal kan leveren. Persoonlijk en oprecht!Behalve voor een totaalpakket van fotografie gecombineerd met een uniek design, kun je ook bij mij terecht voor bijvoorbeeld een nieuw logo, visitekaartjes, een nieuwe huisstijl, een fotoreportage, social media content, teksten (her)schrijven of controleren enz.

Fancy Design?
Fancy Design staat voor 'veelzijdigheid in vormgeving'.
Het woord 'fancy' staat voor: 
Vrolijk, gekleurd, schittering, fantasie, fraai, veelzijdig, buitensporig, decoratief, extravagant, gril, chiq, mateloos, overdreven, sierlijk, verbeelding, versierend, voorliefde, wilde ideëen, indenken, voorstellen.
Kortom: Veelzijdig, opvallend en uniek, met oog voor detail!

In 2005 ben ik mijn eigen bedrijf gestart onder de naam Fancy Nails; een nagelstudio met opleidingen en groothandel in nagelstyling. Na een aantal jaren wijzigde Fancy Nails in Fancy Design, door de uitbreiding met grafische vormgeving (ontwerp reclamemateriaal) en fotografie erbij.

In 2013 is de nagelstudio en groothandel opgeheven en ben ik verder gegaan met fotoreportages en ontwerpen, aangevuld met bloggen, teksten schrijven voor bedrijven en social media beheer. 
Inmiddels werk ik voor een reclamebureau en doe ik de opdrachten voor Fancy Design alleen nog als freelancer in mijn vrije tijd.

Via de foto's aan de linkerkant kun je per categorie door mijn portfolio bladeren. Voel je vrij om een reactie achter te laten of contact met mij op te nemen via de knoppen onderaan deze pagina of via de contact-link rechts bovenin. 

Meteen een aanvraag indienen voor een ontwerp of fotoreportage? Dat doe je via de knop 'Opdracht', rechtsbovenaan de website.