WERKWIJZE

Uniek concept
De combinatie van fotografie en grafische vormgeving maken dat ik uniek reclamemateriaal kan leveren. 

Ik gebruik geen afbeeldingen uit een openbare beeldbank, maar maak zélf foto's van het product of de dienst waar het om gaat. De foto's voeg ik samen met een zelf ontworpen logo in een ontwerp op maat, waarmee ik een eindproduct creëer dat volledig past bij jou als persoon en bij dat waar jij of jouw bedrijf voor staat. Persoonlijker en oprechter dan dat wordt een 'visitekaartje' niet!
Fotografie én vormgeving
door Fancy Design

Behalve voor zo'n volledig nieuwe huisstijl kun je natuurlijk ook bij mij terecht voor alleen foto's of alleen een grafisch ontwerp.

Fancy Design?
Fancy Design staat voor 'veelzijdigheid in vormgeving'. In 2005 ben ik mijn bedrijf gestart als Fancy Nails; salon, opleidingen en groothandel in nagelstyling. In 2011 vloeide dit over in Fancy Design; grafische vormgeving (ontwerp reclamemateriaal) en fotografie, met een voorliefde voor interieur-, product- en detailfotografie.

Het woord 'fancy' staat voor:
Vrolijk, gekleurd, schittering, fantasie, fraai, veelzijdig, buitensporig, decoratief, extravagant, gril, chiq, mateloos, overdreven, sierlijk, verbeelding, versierend, voorliefde, wilde ideëen, indenken, voorstellen.
Kortom; veelzijdig, opvallend en uniek, met oog voor detail.

Via de categorieën aan de linkerkant kun je door mijn portfolio bladeren. Voel je vrij om een reactie achter te laten of contact met mij op te nemen via de knoppen onderaan deze pagina of via de contactlink rechts bovenin. Meteen een aanvraag indienen voor een ontwerp? Dat doe je via de knop 'Opdracht'.